BENVINGUTS A PAGÈS 2020 3 i 4 OCTUBRE

INSCRIPCIONS OBERTES. INSCRIU-TE!

Share this information

El cap de setmana del 3 i 4 d'octubre torna Benvinguts a Pagès, que aquest any celebra la cinquena edició accentuant la seva aposta per potenciar el producte del territori incloent també una amplia oferta de rutes turístiques i gastronòmiques. L’esdeveniment s’ha convertit en la gran festa del món rural de Catalunya. Durant un cap de setmana de primavera, les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres de tot Catalunya obren portes i, juntament amb la participació dels restaurants, allotjaments i la programació d’una extensa oferta d’activitats paral·leles, donen sentit a un projecte transversal i de país que dóna a conèixer l’elaboració dels productes alimentaris que es consumeixen cada dia. Les dues primeres edicions van aconseguir arribar a la xifra de 50.000 visitants, que es van desplaçar per trepitjar el territori i participar d’una experiència que arriba a les 42 comarques catalanes.


Organització

És una iniciativa de la Generalitat, a través del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de l’Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme i nombroses entitats i associacions del sector.


Web del projecte

https://benvingutsapages.cat/


Objectiu

Apropar el món de la pagesia a la ciutadania per potenciar el producte de territori, mitjançant una gran oferta d'activitats a diferents explotacions arreu de totes les comarques catalanes incloent una amplia oferta de rutes turístiques i gastronòmiques.

 

Selector de mètode de pagament
Adjuntar comprovant de pagament
Les places estan cobertes. Inscrivin-te passes a formar part de la llista d'espera
ATENCIÓ: El formulari conté errors.