Prodeca participa activament en iniciatives locals relacionades amb la gastronomia catalana com a eina de valorització i millora del posicionament dels productes i les empreses catalanes del sector. 

Promoció Local

El públic estratègic de Prodeca són les petites i mitjanes empreses. Mitjançant el suport a iniciatives locals per a aquest segment de companyies invertim en la seva competitivitat i fomentem el seu desenvolupament comercial.

Les actuacions promocionals que Prodeca impulsa dins del territori són un punt de partida imprescindible per fomentar i consolidar la notorietat dels productes locals i afavorir-ne la comercialització sobretot al mercat local però, també, a l’internacional.

La participació en iniciatives de promoció, fires i mostres amb l’objectiu de reforçar la comercialització dels productes autòctons ajuda les petites i mitjanes empreses al seu desenvolupament comercial dins d’un mercat cada vegada més globalitzat.

El coneixement i la valoració dels nostres productes a través de la gastronomia és una estratègia imprescindible que aporta competitivitat als nostres productors i a la indústria agroalimentària. 

test

 

 

test

DESCOBREIX ELS PRODUCTES AUTÒCTONS DE CATALUNYA

Entra a la Gastroteca i coneix l’origen, les propietats i la temporalitat dels aliments locals i troba on comprar-los, on tastar-los i com cuinar-los a través de receptes tradicionals catalanes.

La Gastroteca és el catàleg digital de referència del producte agroalimentari català. Una web completa que relaciona els aliments amb els seus productors, elaboradores i restauradors, amb especial èmfasi a Catalunya, tot i que incorpora un cercador per localitzar-los a la resta del món.

VISITA LA GASTROTECA VOLS ESTAR A LA GASTROTECA?

 

BENVINGUTS A PAGÈS

L’experiència Benvinguts a Pagès (BaP) es celebra el primer cap de setmana de juny a tot Catalunya. Es tracta de la gran festa de la pagesia catalana i s’ha consolidat com una proposta lúdica i de país que posa en valor el sector primari i dona a conèixer l’origen dels productes agroalimentaris que es produeixen a Catalunya per augmentar-ne la competitivitat. Una iniciativa que ajuda a desestacionalitzar el turisme arreu del Principat i esdevé una oportunitat per redescobrir el territori.

L’esdeveniment gira al voltant de les visites gratuïtes a les granges, explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres del país i s’articula com una proposta completa que compta amb la implicació dels restaurants i dels allotjaments rurals, així com la programació de nombroses activitats complementàries i divulgatives.

En les edicions anteriors, Benvinguts a Pagès s’ha consolidat com un esdeveniment d’interès creixent que ha anat captant nous públics per sumar més de 100.000 visitants.

VISITA LA WEB VOLS PARTICIPAR A BP 2020?

Benvingut a pagès

 

 

ACTUACIONS

Àpat Catalunya
ÀPATS CATALUNYA

Manual de recomanacions de diferents productes i elaboracions de cuina catalana, endreçades per moments de consum, que posen en el valor la gastronomia i la cuina catalana i afavoreixen el consum de producte local. 

Catalonia food and gastronomy hub
CATALONIA FOOD & GASTRONOMY HUB

L’estand Catalonia Food&Gastronomy HUB reuneix el potencial gastronòmic i agroalimentari de Catalunya a la fira Alimentaria, un dels certàmens del sector més importants del món. 

Espai Bital - reunions - B2B
#DEPROP

#DEPROP és un esdeveniment que reuneix productors i elaboradors locals amb compradors del comerç especialitzat (minorista i majorista), gran distribució, i empreses de càtering i restauració.

La cuina de l'espai Catalunya - Sessió Oli
LA CUINA DE L'ESPAI CATALUNYA

Prodeca va participar al Fòrum Gastronòmic de Barcelona que es va celebrar del 18 al 20 de novembre de 2019 al Recinte de Fira de Barcelona va activar l'espai Cuina de Catalunya juntament amb Girona Excel.lent i Xarxa de Productes de la Terra. 

Catalunya Regió Europea de la Gastronomia
CATALUNYA REGIÓ EUROPEA DE LA GASTRONOMIA

La designació de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 (CREG’16) és un reconeixement que té com a finalitat destacar i promoure aquelles regions d'Europa que contribueixen activament en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans. 

Contacta'ns

Explica’ns el teu cas i t’assessorarem sobre les eines, actuacions o entitats que poden ajudar la teva organització a assolir els objectius.

CONTACTA AMB NOSALTRES