LACTIUM LA MOSTRA DE FORMATGES CATALANS 2020

Comparteix aquesta informació

LACTIUM LA MOSTRA DE FORMATGES CATALANS 2020 9 i 10 de Maig 

Lactium, és el mercat de formatges més gran de Catalunya, una mostra on s'hi poden trobar més de 200 formatges i 40 formatgeries artesanes d'arreu del país, que ofereixen degustacions i venda al tall dels seus formatges. A l'espai expositiu, també es compta amb la presència d'artesans d'altres productes agroalimentaris relacionats amb el formatge.

 

Dates i horaris

Dissabte 9 i Diumenge 10 de maig de 2020

Horaris:

  • Dissabte de 10'00h a 22'00h
  • Diumenge de 10'00h a 20'00h 

Lloc: Parc Jaume Balmes, Vic

 

Activitats

Un programa d’activitats per a tots els públics que combina propostes familiars amb activitats formatgeres:

L'Aula del Formatge Bonpreu-Esclat, els apassionats d'aquest producte poden descobrir i aprendre les singularitats i valors dels formatges catalans, artesans i autèntics. 

El TXISCorner, un espai polivalent, obert i dinàmic on s'hi programen concerts, espectacles familiars i presentacions de projectes singulars i innovadors del sector. 

El Concurs Lactium: formatges artesans de Catalunya, una de les cites de referència a Catalunya, amb un prestigiós jurat que cada any atorga el Premi Millor Formatge Català LACTIUM.

I el dissabte a la nit, Lactium es transforma en el Rock & Txis, on la música en directe i la degustació de tapes elaborades amb formatges, converteixen el Parc Jaume Balmes i Lactium en una autèntica festa del formatge.