BIOCULTURA

Comparteix aquesta informació

Descripció de la fira

BioCultura, la Fira de productes ecològics i consum responsable, és una trobada de referència internacional que se situa entre els dos més importants d'aquestes característiques que tenen lloc a Europa.

La fira se celebra anualment a Barcelona i Madrid i cada dos anys a Sevilla i València, Bilbao i la Corunya. La llarga trajectòria de l'esdeveniment, que porta més de 35 edicions a Madrid, posa de manifest l'èxit del moviment de la cultura biològica.

A BioCultura es donen cita productors, distribuïdors, professionals i consumidors que demostren el dinamisme del sector, símbol alhora del canvi necessari i imprescindible, per a fer el pas definitiu cap a un món realment sostenible.
 


Dades de la fira


Edició: 27
Àmbit: Nacional
Periodicitat: Anual
Superfície: 10.116 m²
Empreses expositores: 700
Activitats: 400
Visitants: 70.000
 


Lloc i data

Palau Sant Jordi 
Passeig Olímpic, 5-7
08038 Barcelona

7, 8, 9 i 10 de Maig de 2020


Categories de productes

Els aliments ecològics constitueixen el principal sector de BioCultura, al costat del qual es presenten multitud de productes i propostes per a la vida diària que han estat també obtinguts per mètodes ecològics, sense l'ús de substàncies químic-sintètiques. Comptem també amb productes certificats per a la higiene, cosmètica; bioconstrucción; energies renovables; mobles i decoració; moda sostenible; benestar; estalvi i reciclatge; ecologia; medi ambient; turisme rural i ecològic ; joguines; artesanies; música; llibres i revistes. BioCultura acull a professionals de cadascun dels sectors i promou la participació del consumidor, convertint-se així en un aparador de la producció biològica i ecològica.