Actualitat
20.01.20
Els beneficis de l’oli d’oliva per Maria Nicolau
Prodeca forma part del projecte Increasing Potentialities de l’International Olive Council i grava un vídeo amb la xef Maria Nicolau sobre la importància d’utilitzar l’oli d’oliva a les nostres cuines.
12.01.20
La setmana BIO, la setmana que apropa els aliments ecològics a la ciutadania
La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment que promociona i dóna a conèixer la producció i alimentació ecològiques al consumidor final.
07.01.20
Olis amb DOP Catalanes
El territori català posseeix una varietat molt àmplia d’olis d’oliva excel·lents, destacats per la seva àmplia gamma de sabors, aromes, colors i característiques propis de cada territori que provoquen una personalitat única de cada oli d’oliva català.
02.01.20
L’oli d’oliva verge extra (OOVE): una realitat gastronòmica, una oportunitat exportadora
El passat dimecres 20 de novembre, en el marc del Fòrum Gastronòmic i amb el suport del International Olive Council, Prodeca va organitzar una taula rodona sobre l’oli d’oliva verge extra (OOVE) amb diferents actors de la cadena de valor.