Actualitat
17.03.20
Aliments i transmissió del Covid-19
L'Agència Europea per a la Seguretat Alimentària (EFSA) ha signat un comunicat on informa que no existeixen evidències científiques, fins als moments, que els aliments puguin ser una via de transmissió del Coronavirus.
12.01.20
Esdeveniments i fires clau del sector ecològic
El segment de l’alimentació ecològica és creixent i les fires que el promouen, cada cop més nombroses. De la mateixa manera, les activitats no professionals destinades a apropar l’alimentació ecològica al gran públic també creixen.
12.01.20
La setmana BIO, la setmana que apropa els aliments ecològics a la ciutadania
La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment que promociona i dóna a conèixer la producció i alimentació ecològiques al consumidor final.
16.08.18
La superfície d'agricultura ecològica a Espanya
La superfície d'agricultura ecològica a Espanya es va situar en 2,24 milions d'hectàrees el 2018, fet que suposa un increment del 8% respecte de l'any anterior. Aquest creixement va ser dos punts inferior al creixement de la superfície catalana durant l'any passat.