Cercador
Resultats de la cerca:
Principals sectors exportadors
El sector agroalimentari català i les seves exportacions són motor de l’economia. En aquest context, destaca el sector de la Carn i porcí , amb un 33 % del total de les exportacions agroalimentàries, seguit del sector fine food, amb un 29%.
Despesa en alimentació a Catalunya
Catalunya està el 6% per sobre de la mitjana nacional pel que fa a la despesa per càpita en alimentació. El producte que copa més percentatge de despesa és la carn, seguit del peix i les fruites.
Consum mitjà de productes agroalimentaris per persona a Catalunya
Visió general de com es fragmenta la despesa en productes alimentaris a Catalunya en funció de la seva categoria.
Mapa de varietats de fruita i pinyol per a exportació
Recull d’informació sobre zones d’exportació de la fruita de pinyol: sense protocol, amb protocol, on es ven actualment, mercats estem en negociació, mercats on hem demanat petició de negociació i mercats on encara no s’ha iniciat la negociació.
Pla d’internacionalització del sector de la fruita
Pla elaborat pel l’àrea responsable del sector de la fruita i horta de Prodeca. Té l’objectiu d’impulsar les exportacions del sector fruiter, especialment en aquelles varietats que ho permetin. S’hi defineixen les línies d’actuació que permetin el sector donar major presència a les empreses catalanes a la resta del món ja sigui potenciant els mercats presents o obrint noves destinacions pels productes