19.02.20

Sevilla acull el 6è Comitè de direcció del projecte Interreg-MD.net

Els dies 4 i 5 de febrer Prodeca i la resta de socis del projecte MD.net es van reunir a Sevilla amb l'objectiu de fer balanç de la feina feta els dos primers anys de projecte i treballar en la implementació de les seves futures accions.

Durant la reunió es van tractar qüestions pròpiament de gestió i administració però també es van presentar cada un dels plans regionals de comunicació amb la idea de reforçar la seva coordinació i aconseguir així un major impacte.
 

sevilla DM - MDnet


Entre els objectius de la reunió hi havia el de concretar la implementació de les tasques descrites per als darrers dos anys de projecte. Aquestes són;  Provar i validar els resultats positius del projecte i transferir el coneixement als grups d'interès locals i a l'opinió pública. En aquest sentit, els socis van poder compartir les seves idees sobre com promoure els valors de la dieta mediterrània a nivell regional i treballar en la idea de crear una Comunitat de la dieta Mediterrània que agrupi actors tant del sector públic com privat.

El darrer dia, els socis van participar en la prova pilot d’una ruta de turisme gastronòmic pels carrers de la ciutat de Sevilla. Un itinerari que transcorre per indrets poc explotats turísticament i visita establiments que conserven les tradicions i l’escènica pròpia de la cultura mediterrània.

La trobada va finalitzar amb una degustació de productes locals en un ambient distès i relaxat que volia emular l’essència de l'estil de vida mediterrani i oferir als socis l'oportunitat de gaudir dels valors bàsics del MD.net.

 

Sevilla hosted the 6th MD.net Steering Committee

 

Comparteix aquesta notícia