03.01.20

Prodeca presenta el Projecte europeu EUREGA a estudiants de diferents universitats de Califòrnia

Un grup d'estudiants nord-americans de diferents universitats de Califòrnia han visitat Prodeca dins del programa UCEAP sobre Política Mediterrània, Menjar i Cultura. 

La trobada, que va tenir lloc a les oficines de Prodeca i va durar 4 hores, va servir per exposar les polítiques alimentàries i de gastronomia de Catalunya, centrant-nos en part en el desenvolupament de Projectes Europeus com a manera d'intercanviar experiències entre regions i aprendre bones pràctiques. 

Els assistents van escoltar l'exposició de Marc Oliveras, tècnic de Prodeca, sobre les activitats que organitza l'organisme. Així mateix, es va parlar del projecte Eurega amb l'exposició d'Eva Castro, Stakeholder manager del projecte.  

Eurega (EUropean REgions of GAstronomy Building resilience and creating econòmic growth) s'enmarca dins del programa INTERREG https://www.interregeurope.eu/

Prodeca és soci d'aquest projecte que té una durada de 4 anys i que ha començat el juny de 2018.  El principal objectiu  és incidir en l'objectiu 6.3.1 del Programa Operatiu FEDER Catalunya 2014-2020 afegint un nou abast: integrar el patrimoni alimentari i gastronòmic com a aspecte principal que s'ha de promoure, protegir i desenvolupar. 

Prodeca participa en diferents Projectes Europeus dins de l'àmbit de la gastronomia i l'alimentació, així com el de la competitivitat de les empreses en les regions europees. Aquest treball ens permet vincular-nos amb d'altres organismes europeus, institucions, universitats, administracions públiques, associacions, empreses d'àmbit local i nacional i en general, líders d'opinió, que contribueixen en la presa de decisions de les polítiques europees. També  representen una gran oportunitat de compartir coneixement amb socis d'altres països europeus per tal de millorar la competitivitat de les empreses agroalimentàries catalanes. 

Comparteix aquesta notícia