L'oficina

Prodeca és una empresa pública adscrita al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. Prodeca proporciona serveis de promoció comercial exterior al sector agroalimentari a Catalunya.

L'oficina

Treballa amb nosaltres

Amb un personal qualificat especialitzat per sectors, promovem les exportacions i impulsem la internacionalització del sector agroalimentari amb un programa d’actuacions que inclou la participació en fires internacionals, l’organització d’agendes de reunions amb compradors i altres activitats per a la valorització de les exportacions.

Addicionalment, participem en iniciatives relacionades amb la gastronomia catalana com a eina de valorització i millora del posicionament dels productes i les empreses del sector agroalimentari. 

Si vols treballar amb nosaltres, consulta les ofertes actuals o envia’ns el currículum per a futures oportunitats laborals a Prodeca. 

Llegir més >

 

 

Què més pots trobar en aquesta secció?

 

Contacta'ns

Explica’ns el teu cas i t’assessorarem sobre les eines, actuacions o entitats que poden ajudar la teva organització a assolir els objectius.

CONTACTA AMB NOSALTRES