Copenhagen Cooking and Food Festival

INSCRIPCIONS TANCADES

Comparteix aquesta informació

Copenhaguen és una ciutat amb excel·lents experiències gastronòmiques a cada cantonada. Des de menjars clàssics fins a nova cuina nòrdica, vi i sidra local, menjar de carrer de tot el món, excel·lent cafè i tota mena de pastissos i pa artesà. Fins i tot els crítics gastronòmics més escèptics han aplaudit durant molt de temps l'escena gastronòmica de Copenhaguen.

Copenhaguen Cooking & Food Festival és una celebració de deu dies de l'escena gastronòmica de Copenhaguen i de Dinamarca com a nació alimentària. Pot esperar un munt d'experiències úniques amb tot el relacionat amb l'escena alimentària de Copenhaguen, des de restaurants i xefs locals fins actors compromesos i productors d'aliments. Esperem experiències de menjar úniques desenvolupades especialment per al festival.

Cada any, més de 50,000 persones participen a Copenhagen Cooking i gaudeixen de la cuina de temporada i esdeveniments socials, així com tallers i debats que conviden a la reflexió. El festival ofereix esdeveniments per al públic, així com conferències i reunions d'empresa a empresa. D'aquesta manera, podem seure a tots els aficionats al menjar i professionals per igual en la mateixa taula.

 


 

Dades de la fira:

Àmbit: nacional

Periodicitat: anual

Asistencia gratuïta: sí

Activitats: 100 i més

Visitants: 90.000

 


 

Lloc i data:

Destinació llocs de: Vigerslev Allé 18, 2500 Valby, Copenhaguen

País: Dinamarca

Dates de celebració: Des del 21 al 30 Agost, 2020