BARCELONA WINE WEEK 2020

INSCRIPCIONS OBERTES. INSCRIU-T'HI!

Persona de contacte

Per a inscripcions o qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Núria Hernández E-mail: nhernandezmurillo@gencat.cat 

Montserrat Costafreda E-mail: mcostafreda@gencat.cat

Telèfon: 93 552 48 20

Comparteix aquesta informació

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, dóna suport a la participació de cellers catalans a la fira Barcelona Wine Week (recinte firal de Montjuïc de Fira de Barcelona, 3-5.02.2020).

El saló Barcelona Wine Week (BWW) sorgeix a partir de la dilatada trajectòria de més de 40 anys d'història d'Alimentaria - Intervin i evoluciona, tot adquirint nova entitat, format i data de celebració pròpies, dos mesos abans de la fira Alimentaria Barcelona.

BWW compta amb el recolzament de les principals institucions i organismes vitivinícoles en l'àmbit de l'estat espanyol i pretén posicionar-se com una peça clau per tal de consolidar i internacionalitzar el mercat del vi.

Trobareu més informació d'aquest saló fent clic aquí.

 

Condicions i import de l'aportació de Prodeca

Prodeca donarà suport amb una aportació directa als cellers catalans participants a la BWW que elaboren vi en territori català o dins d'una DO catalana -incloent també les catalanes productores dins de la DO cava - 

Les aportacions van destinades als cellers que participen en el Hall 8, en els espais dissenyats per fira. 

Segons això, no es contempla l'aportació a les empreses que participen en el Hall 1, on exposen distribuïdors i grans grups, amb decoració i disseny propis.

L'import de l'aportació, dependrà de la tipologia de participació escollida, sigui quina sigui la dimensió de l'espai, segons els següents criteris:

  1. Opció de participació directa per part de les empreses en la zona LANDS: sigui quina sigui la dimensió del seu espai  (7, 14, 21 o 35m2), rebran una aportació de 500€ (+IVA).
  2. Opció de participació d'empreses sota el paraigua i organització d'un Consell Regulador de Denominació d'Origen (CRDO): l'import que rebrà el CRDO serà de 300€ (+IVA) més 200€ (+IVA) per cada celler que exposi sota el seu paraigua. El Consell Regulador és qui ha d'omplir i enviar el formulari d'inscripció a Prodeca: una per la pròpia DO i tantes com cellers hi exposin.
  3. Opció de participació directa en els estands de 4m2, situats en els laterals del hall, rebran una aportació de 150€ (+IVA).

En totes les modalitats, si l'estand és compartit, l'aportació només serà per l'empresa que consti com expositora principal.

 

Procediment per a sol·licitar l'aportació

Per a poder rebre aquesta aportació, cal que els cellers interessats:

  • Omplin el formulari d'inscripció que trobaran al final d'aquesta convocatòria, tot indicant la tipologia de participació escollida
  • En el que també adjuntin còpia de la seva inscripció com a empresa expositora de la BWW.

Prodeca analitzarà les sol·licituds rebudes i confirmarà a través d'un correu electrònic l'aprovació de l'esmentada aportació.

L'adjudicació de l'aportació es farà per estricte ordre d'arribada de les sol·licituds que compleixin les condicions, fins a esgotar disponibilitat pressupostària, que és de 60.000€.

 

Mètode de cobrament

Un cop rebuda la confirmació, l'empresa haurà de presentar una factura a Prodeca a través del portal e-FACT

En el cas dels CRDO cal que enviïn una factura per la seva participació i per la dels cellers que hi exposen.

Us adjuntem un document amb una guia per a l'emissió de factures electròniques i podeu acedir a l'esmentada plataforma fent clic aquí.

Dades necessàries per a la facturació:

  • El codi DIR3 de Prodeca que us demanarà la factura és A09006446
  • Concepte: "Participació al saló Barcelona Wine Week"

Les persones de contacte per enviar el correu de sol·licitud i altres dubtes relacionats amb aquest comunicat són les indicades en la signatura.

BARCELONA WINE WEEK. Barcelona, del 3 al 5 de febrer de 2020. Per inscripcions, feu clic al botó INSCRIU-T'HI Afegeix la data al teu calendari