Actualitat
17.03.20
Aliments i transmissió del Covid-19
L'Agència Europea per a la Seguretat Alimentària (EFSA) ha signat un comunicat on informa que no existeixen evidències científiques, fins als moments, que els aliments puguin ser una via de transmissió del Coronavirus.
12.01.20
La setmana BIO, la setmana que apropa els aliments ecològics a la ciutadania
La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment que promociona i dóna a conèixer la producció i alimentació ecològiques al consumidor final.
04.11.19
El Govern de Catalunya i les associacions empresarials impulsen la internacionalització de les empreses en la Meat Business Forum
100 compradors de 28 països extracomunitaris participaran en rondes de negocis amb empreses catalanes del sector carni els dies 9 i 10 d’abril a l’espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat.
04.11.19
Tendències del sector porcí
Catalunya és una gran productora de carn de porcí a la Unió Europea. L’any 2018 la suma total de les exportacions d’aquest tipus de carn va arribar als 2.900 milions d’euros. Mentrestant, a Catalunya el seu consum continua a l’alça i només és superat pel de pollastre.