Actualitat
17.03.20
Aliments i transmissió del Covid-19
L'Agència Europea per a la Seguretat Alimentària (EFSA) ha signat un comunicat on informa que no existeixen evidències científiques, fins als moments, que els aliments puguin ser una via de transmissió del Coronavirus.
12.01.20
La setmana BIO, la setmana que apropa els aliments ecològics a la ciutadania
La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment que promociona i dóna a conèixer la producció i alimentació ecològiques al consumidor final.
18.12.19
Dieta mediterrània
La dieta mediterrània no respon només al règim alimentari comú entre els països que comparteixen mar, també és el conjunt singular de coneixements, receptes, tècniques, cultius, pesca, ramaderia, rituals, tradicions i sociabilitat que preserven.
18.12.19
El rebost dels millors restaurants de Barcelona
Un rebost ple d’aliments locals, frescos i de qualitat. Aquest es un dels secrets de l'éxit de la cuina catalana i del seu posicionament arreu del món.