Actualitat
17.03.20
Aliments i transmissió del Covid-19
L'Agència Europea per a la Seguretat Alimentària (EFSA) ha signat un comunicat on informa que no existeixen evidències científiques, fins als moments, que els aliments puguin ser una via de transmissió del Coronavirus.
12.01.20
La setmana BIO, la setmana que apropa els aliments ecològics a la ciutadania
La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment que promociona i dóna a conèixer la producció i alimentació ecològiques al consumidor final.
04.01.20
Seafood Expo Global: L’aparador dels productes del mar al món arriba a Catalunya
La costa del litoral, des de l’hàbitat aquàtic més extens de Catalunya al Parc Natural del Delta de l’Ebre, passant pels vestigis tarragonins de l’antiga capital de l’imperi romà a Hispània, o els 280 kilòmetres de platja fins a arribar a la Costa Brava i Portbou.
09.12.19
Radiografia de la pesca i l’aqüicultura a Catalunya
El sector de la pesca i l’aqüicultura juga un paper important a Catalunya en el marc de la indústria agroalimentària.